Smart is een automerk dat in 1994 werd opgericht door Daimler-Benz en Swatch. Het bedrijf maakt kleine, zuinige auto’s die gebruik maken van alternatieve brandstoffen. Smart heeft een aantal verschillende modellen, waaronder de ForTwo, de ForFour en de Smart EQ. De auto’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, waardoor er voor iedereen wel een passende auto te vinden is.

Smart maakt gebruik van alternatieve brandstoffen zoals elektriciteit en gas. Dit maakt de auto’s niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De auto’s zijn namelijk heel zuinig in gebruik, waardoor je minder geld uitgeeft aan brandstof.

Smart heeft een uniek design. De auto’s zijn compacter dan andere merken, waardoor ze makkelijk te parkeren zijn. Ook zijn de auto’s voorzien van grote ramen, waardoor je een goed zicht hebt tijdens het rijden.

Smart staat bekend om de hoge kwaliteit van haar auto’s. De auto’s worden met veel aandacht en zorg gemaakt, waardoor ze lang meegaan. Ook krijg je bij aankoop van een Smart auto veel garantie, waardoor je zeker bent van een goede aankoop.