Elektrische auto opladen

Elektrische auto’s worden steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een elektrische auto te kopen in plaats van een reguliere benzine- of dieselauto. Automerken zijn dus ook volop bezig om daarin te investeren en de populairste elektrische auto’s te bouwen. Er zijn veel verschillende soorten elektrische auto’s op de markt, maar welke zijn nu de populairste? In dit artikel bespreken we de populairste elektrische auto’s van dit moment en geven we je wat meer informatie over elke type. 

De elektrische auto’s die het het beste doet is de volgende auto:

– De Audi e-Tron. De Audi e-Tron is op dit moment één van de beste elektrische auto. Deze auto heeft een actieradius van 400 km. Dit is in deze tijd heel veel en dat laat ook zien dat Audi al volop aan het ontwikkelen is. De e-Tron is een hele krachtige auto. Het heeft maar liefst 1800 kilo trekgewicht.

De elektrische auto met de grootste actieradius is:

– De Tesla model S Plaid+. Deze Tesla heeft een actieradius van maar liefst 837 km. Er hangt dan ook een hoog prijskaartje aan, maar dan krijg je er ook wat voor terug. Hij gaat in maar liefst 2,1 seconden naar de 100 km/u en heeft een topsnelheid van 322 km/u. De Tesla’s scoren over het algemeen best goed. Tesla is de grootste op de markt als het gaat om elektrische auto’s. Er is sinds kort ook een nieuw automerk op de markt gekomen. Dat is Polestar, Polestar is een automerk dat zich bezighoudt met elektrische auto’s en wilt zich gaan concurreren met Tesla.

Natuurlijk zijn er nog veel meer elektrische auto’s die heel populair zijn. Zo zijn de elektrische auto’s van KIA en Hyundai ook erg populair. Je merkt dat elk automerk bezig is met het ontwikkelen van elektrische auto’s, omdat ze weten dat dit de toekomst is.