De 5 punten waarop je moet letten bij het kopen van een auto.

Een auto kopen doe je niet elke dag maar bijna iedereen doet het een aantal keer in zijn of haar leven. Veel mensen weten daarom ook niet goed waar ze op moeten letten bij het kopen van een andere auto.

Bij het kopen van een nieuwe auto hoef je je nergens druk om te maken. De auto komt vers uit de fabriek rollen en is spiksplinternieuw. Je moet je wel bedenken dat dit sowieso heel veel geld kost om een nieuwe auto te kopen. Maar weinig mensen weten dat ze ook veels te veel geld betalen. Op een nieuwe auto zit namelijk BPM, dat is een bedrag wat je betaald om de auto in nederland te kunnen rijden. Dit bedrag betalen de mensen die de auto in kwestie nieuw gekocht hebben, dus als je een auto koopt die gebruikt of jong gebruikt is ben je altijd duizenden euro`s goedkoper uit dan wanneer je een nieuwe auto koopt. 

Als je je het kan veroorloven moet je vooral een nieuwe auto kopen. De geur van een nieuw auto is fantastisch en het is echt jouw auto, niemand heeft erin gereden voor jou. Maar als je op zoek ben naar een voordelig alternatief kun je beter een gebruikte auto kopen. Belangrijk is te letten op eventuele punten die duiden op het feit dat je auto in de kreukels heeft gelegen en weer gerepareerd is, dat is nooit goed. Je kunt dit zien aan bijvoorbeeld kleurverschil of een onderdeel wat niet helemaal lekker past op de carrosserie. Daarnaast is het alsnog belangrijk om de standaard dingen te controleren zoals schadeverleden en kilometerstand. Dus laat je niet verleiden door de glimmende lak of mooie velgen, luister naar je hoofd en niet je hart. Woon je nou in de omgeving Den Haag of Rotterdam? Neem eens een kijkje bij het autobedrijf in Pijnacker of bij garage nootdorp

Ik hoop dat deze 5 punten waarop je moet letten je hebben geholpen en succes met een nieuwe auto kopen!