Volkswagen heeft de Volkswagen ID. Buzz aangekondigd, een nieuwe elektrische bus die volgend jaar in productie zal gaan. De bus is ontworpen om te concurreren met de bestaande elektrische bussen op de markt en Volkswagen verwacht dat er veel vraag naar zal zijn.

Het bedrijf zal de bus in een beperkte oplage produceren, maar heeft nog niet bekendgemaakt hoeveel dat exact zal zijn. Volkswagen heeft wel aangegeven dat de bus een range van 250 kilometer zal hebben en dat de batterijen in ongeveer 45 minuten opgeladen kunnen worden.

Productiecapaciteit

Volkswagen heeft nog niet bekendgemaakt hoeveel ID. Buzz-bussen het volgend jaar zal produceren, maar het bedrijf heeft wel aangegeven dat de bus een beperkte oplage zal zijn. Dit betekent dat de volkswagen ID. Buzz niet zo makkelijk te vinden zal zijn als andere elektrische bussen op de markt. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een ID. Buzz, zou je dus snel moeten zijn.

Of je nu een ID. Buzz wilt kopen of niet, het is duidelijk dat Volkswagen er alles aan doet om ervoor te zorgen dat hun elektrische bus een succes wordt. Het bedrijf heeft al aangekondigd dat er nog meer elektrische bussen in de toekomst zullen komen, dus we kunnen verwachten dat Volkswagen de markt voor elektrische bussen in de komende jaren flink gaat veranderen. We zullen afwachten of de ID. Buzz het succes gaat worden dat Volkswagen verwacht, maar als het aan het bedrijf ligt, is dat precies wat er gaat gebeuren.