Verzeker je elektrische voertuig. Dat is belangrijk, maar het aanbod voor een autoverzekering is groot. Een Centraal Beheer Achmea autoverzekering is een prima keus voor een autoverzekering met een lage premie. Een Achmea autoverzekering bestaat uit minimaal de verplichte WA dekking. Bij Centraal Beheer bieden ze ook een All Risk autoverzekering aan, of dit voor u gunstig is kunt u zelf berekenen op de website van Centraal Beheer Achmea. Zo kunt u direct zien wat u maandelijks aan premie gaat betalen en voor welke dekkingen en eventuele korting u in aanmerking komt. Bekijk direct de goedkoopste EV verzekeringspolis.

Voordelen van een Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Waarom zou u kiezen voor een autoverzekering van Achmea voor je EV? Er zijn aantal voordelen waar u direct van kunt profiteren. Ten eerste kunt u de autoverzekering direct online afsluiten en bent u per direct verzekerd. Daarnaast is het mogelijk dat u ook nog een werkgever korting ontvangt als uw werkgever een afspraak hierover heeft gemaakt met Centraal Beheer. Consumenten zijn erg te spreken over de service die Centraal Beheer Achmea biedt, zo geven klanten met een Achmea autoverzekering de service een 7,8 op de bekendste vergelijkingssite van Nederland. Bij Centraal Beheer betaalt u ook geen extra kosten voor het afsluiten van de autoverzekering, wat bij sommige andere verzekeraars nog wel het geval is. U betaalt geen poliskosten, prolongatiekosten en geen administratiekosten. Alle premies zijn inclusief assurantiebelasting. Verzeker je elektrische voertuig dus via Centraal Beheer.

Centraal Beheer Achmea autoverzekering opzegtermijn

U kunt uw verzekering dagelijks opzeggen. Echter is dit wel pas nadat de verzekering minimaal 1 jaar heeft gelopen. De opzegtermijn voor de autoverzekering van Centraal Beheer Achmea is 1 maand. Dit geldt ook voor de eventuele aanvullende polissen. Wanneer u ook andere producten van deze verzekeringsmaatschappij afneemt kan het voorkomen dat u pakketkorting misloopt bij het opzeggen van 1 onderdeel uit de polis.

Schade aan je elektrische wagen melden

Als u een ongeluk heeft gehad of schade heeft opgelopen aan uw elektrische auto kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met Centraal Beheer Achmea om deze schade te melden. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen. Let op! U heeft maximaal 3 dagen de tijd om de schade te melden bij Achmea. Als de schade is gemeld zal er voor u een schadeherstelbedrijf ingeschakeld worden door Centraal Beheer en zal ervoor gezorgd worden dat u over een vervangende EV beschikt. Als uw auto niet meer te repareren valt zult u horen welk bedrag er uitgekeerd zal worden. U hoort vanzelf wanneer uw auto gemaakt is of wanneer er wordt uitbetaald. Uiteraard kunt u altijd zelf contact opnemen bij vragen. Sommige aanbieders verzekeren ook de laadpaal voor een EV.

Klantenservice autoverzekering telefoonnummer Het telefoonnummer van Centraal Beheer Achmea vindt u op de website. U kunt Centraal Beheer Achmea bereiken via telefoon, email of post. Ook via internet zijn ze goed bereikbaar voor klanten met een elektrische auto. Zo kun je bijvoorbeeld via twitter, facebook of whatsapp contact opnemen.