Polestar is een automerk dat zich richt op de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen. Het bedrijf is in 2017 opgericht door Volvo Cars en Geely Holding Group. Polestar heeft zijn hoofdkantoor in Gothenburg, Zweden.

Volvo Cars en Geely Holding Group zijn twee grote bedrijven die bekend staan om hun kwaliteit. Dus het is niet verwonderlijk dat Polestar een hoogwaardig automerk is. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën en heeft toegewijde medewerkers. Dit zorgt ervoor dat Polestar een van de beste automerken is op dit moment.

Polestar maakt voertuigen die volledig elektrisch aangedreven worden. Dit betekent dat er geen CO₂ uitstoot is en dat ze dus milieuvriendelijk zijn. Polestar heeft verschillende modellen, zoals de Polestar One en de Polestar Two. Beide zijn sportieve en luxe auto’s.

Polestar is een bedrijf dat hard werkt aan de ontwikkeling van elektrische voertuigen. Het doel van het bedrijf is om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot duurzame en milieuvriendelijke voertuigen. Polestar is een bedrijf dat de toekomst voor ogen heeft en werkt aan een beter morgen.