Er komt een tweede editie voor de International Amsterdam Motor Show. Ook deze 2e editie zal een accent leggen op de auto’s die harten sneller laten kloppen. Stuk voor stuk auto’s voor de autoliefhebber, vaak auto’s doe alleen voor de IAMS te bewonderen zijn voor een groot publiek.

Nieuwe traditie was geboren

Het lijkt niet heel lang geleden autoshow IAMS 2018 was een succes! Maar we zijn een aantal maanden verder en er is goed nieuws.

Ronald van den Broek, directeur van 402 Automotive vult aan: “Bijna 60.000 bezoekers voor een nieuwe autoshow is een unicum in de Nederlandse evenementenbranche. Natuurlijk hoopten we op tienduizenden bezoekers voor deze eerste IAMS, maar dit overtreft onze verwachtingen. Nu al staat de datum vast voor de tweede editie van deze show: woensdag 3 april tot en met zondag 7 april 2019. Ook dan zal de IAMS starten met een Preview Night, die dit jaar door meer dan 2.500 mensen uit de automotive branche werd bezocht.”

Wat kon je zien tijdens IAMS 2018

Van 29 maart t/m 2 april vond in de RAI Amsterdam de International Amsterdam Motor Show (IAMS) plaats. Maar wat kon je allemaal zien? het was een spectaculaire autoshow met een unieke mix aan droomauto’s. Van zeldzame klassiekers tot supercars tot performance auto’s tot hypercars. vergelijk ze met elkaar en kijk wat jou favoriet is. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • Bugatti Chiron
  • Ferrari La Ferrari Aperta
  • Ferrari La Ferrari,
  • McLaren P1,
  • 2x Lamborghini LM002,
  • Bugatti Veyrons
  • Fast & Furious Suki’s Honda S2000
  • Fast & Furious Brian’s Supra

En nog veel en veel meer er was ook een onthulling van 2 drag auto’s een 3000pk Dodge Viper pro. Deze auto is binnen 0,9 seconden op de 100 km/u en de 1800pk ’68 Camaro s pro, deze auto zit binnen 1,2 seconden op de 100km/u

International Amsterdam Motor Show 2019

Ook IAMS 2019 wordt een show die zijn gelijke niet kent. Nog nooit werden er zoveel bijzondere auto’s vertoond als tijdens de afgelopen editie in de RAI. Ook in 2019 kijk je je ogen uit bijna 200 auto’s uit “met name privécollecties’’ worden voor je klaargestoomd. Dit zijn auto’s die je normaal niet ziet zij komen tevoorschijn tijdens IAMS 2019. De IAMS zou je kunnen beschouwen als een gelegenheidsmuseum met auto’s uit het heden verleden en toekomst.

Bleekmolen Action Arena

In hal 2 vind je de Bleekmolen Action Arena met demonstraties van tal van auto sport variaties: van drift tot rensport en van formule 1 tot Supercar. De IAMS breidt in 2019 uit en vindt plaats in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 en 3 maar ook met hal 7 (Amstelhal) en de Europafoyer.

Voor meer interessante weetjes volg onze blog: magazineauto’s