Hyundai is een Zuid-Koreaans automerk dat in 1967 is opgericht. Het bedrijf maakt voertuigen en onderdelen voor zowel de binnenlandse als de internationale markt. Hyundai heeft assembly plants in Noord-Amerika, Europa, Azië en Zuid-Amerika. Het bedrijf verkoopt onder de namen Hyundai, Kia en Genesis.

Hyundai Motor Company is een van de grootste autofabrikanten ter wereld. In 2017 produceerde het bedrijf meer dan vijf miljoen voertuigen. Hyundai is bekend om zijn hoge kwaliteit, betrouwbare en betaalbare auto’s. Het bedrijf heeft een breed scala aan modellen, van kleine hatchbacks tot grote SUV’s. Hyundai heeft ook een luxury-label, Genesis.

Hyundai is een van de snelst groeiende automerken ter wereld en heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een toonaangevend merk. Ze staan bekend om zijn innovatieve technologieën, zoals de hybride aandrijflijn van de Ioniq en de autonome functies van de Santa Fe. Ze blijven investeren in toekomstige technologieën om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.